Lisää parasta urheilua

Jouni Nieminen

Jouni Nieminen

Helsingistä kotoisin oleva Jouni Nieminen on seurannut NHL-jääkiekkoa tarkalla silmällä 1970-luvulta lähtien. Karhu-Kissojen kasvatti pelasi kanadalaista juniorikiekkoa Pacific Junior Hockey Leaguessa Kanadan länsirannikolla ja toimi myöhemmin johtotehtävissä Albertan A-junnuliigan Fort Saskatchewan Tradersissä. Jouni on kuusinkertainen Guinnessin maailmanennätyksen haltija urheilumaratoneissa, joilla kerättiin rahaa syöpäsairaaloille. Jouni on kirjoittanut NHL:stä yli 15 vuoden ajan ja asuu aivan tapahtumien keskipisteessä Edmontonissa, josta hän kirjoittaa Viasatille kaksi kertaa viikossa.
+ Näytä kaikki
2016-12-22

Kuokkavieraita grillijuhlissa - Florida Panthersin uskomaton sotku

NHL-seura ylentää 11 kuukaudessa farmijoukkueensa valmentajan NHL-manageriksi ja vielä NHL-päävalmentajksi, täysin ilman aiempaa kokemusta kummastakaan tehtävästä. Joukkueen ennätyspisteille vienyt pelaajien kunnioittama valmentaja saa kenkää ja jätetään laukkujensa kanssa kadun varteen odottamaan taksia vierasottelun jälkeen. Divisioonamestarijoukkueen puolustus vaihdetaan uusiksi. Donald Trump nimittää seuran pääomistajan ministeriöönsä.

Käsittämättömältä saippuaoopperalta kuulostava tarina on täyttä totta Floridassa.

Jaa artikkeli

2017-01-19

Saarella vaihdettiin valmentajaa

"Jääkiekkovalmentajan paras päivä on ensimmäinen." "Valmentajia palkataan, jotta heille voidaan antaa potkut." "Kaikille 20 pelaajalle ei voida antaa potkuja, joten valmentaja saa mennä." "Valmentajan paras ystävä on hänen koiransa." "Valmentajalle ei voi antaa kenkää voiton jälkeen."

Jaa artikkeli

2017-01-13

Ensimmäinen pelaajakauppa koskee eniten - Taylor Hall palasi kotiin

Sanotaan, että NHL-pelaajan ensimmäinen pelaajakauppa tekee eniten kipeää. Nuoren pelaajan varannut ja kehittänyt seura ilmoittaa yhtäkkiä, ettei tämä enää kuulu organisaatioon, vaan saa jatkaa pelaamista jossain muualla. Äkkilähdöt ovat osa NHL-businessta. Niitä ei saa ottaa henkilökohtaisesti. Inhimillisesti katsottuna pelaajakauppa on kuin saisi potkut, vaikka uusi työpaikka järjestyy samalla.

Jaa artikkeli

2017-01-10

Tervetuloa NHL:ään, Patrik Laine!

Jokainen uusi pelaaja kokee jonkinlaisen "Welcome to the NHL"-hetken. Se voi tulla joko pelissä tai kokonaan kaukalon ulkopuolella. Hetki, jona pelaaja todella tuntee, että nyt ollaan maailman kovimmassa jääkiekkoliigassa.

Jaa artikkeli

2016-12-30

NHL-vuosi päättyy odottamattomaan trilleriin

Uuden vuoden aattona NHL:ssä suurimman huomion saa yllättävä ottelu: 14 ottelun voittoputkessa oleva Columbus Blue Jackets pelaa 12 ottelua peräkkäin voittaneen Minnesota Wildin kotihallissa. NHL:ssä ei ole koskaan nähty kahden yli seitsemän ottelun voittoputkessa olevan joukkueen yhteenottoa aikaisemmin. Toisen voitot päättyvät lauantaina, toinen jatkaa.

Jaa artikkeli

2016-12-29

Oilersin valmentaja Puljujärvestä "Me pidämme hänet ylhäällä vielä toistaiseksi"

Edmonton Oilersin Jesse Puljujärven tulokaskausi on puhuttanut suomalaisia NHL:n ystäviä, etenkin ihan viime aikoina. Toimiiko Oilers oikein istuttaessaan Puljujärveä sivussa? Olisiko AHL parempi vaihtoehto? Entä nuorten MM-kisat? Viasat jututti Edmontonin valmentajaa Todd McLellania asiasta keskiviikkona.

Jaa artikkeli

Hups, selaimesi on vanhentunut eikä tue viasatsport.fi -sivustoa.

Viasatsport.fi toimii useilla eri selaimilla. Suosittelemme kuitenkin selaimen päivittämistä. Näin varmistat, että kaikki toimii niin kuin pitääkin.

Tässä yleisimmät selaimet joita sivustomme tukee.

Chrome

By Google

Safari

By Apple

Firefox

By Mozilla

Edge

By Microsoft