Lisää parasta urheilua

Jouni Nieminen

Jouni Nieminen

Helsingistä kotoisin oleva Jouni Nieminen on seurannut NHL-jääkiekkoa tarkalla silmällä 1970-luvulta lähtien. Karhu-Kissojen kasvatti pelasi kanadalaista juniorikiekkoa Pacific Junior Hockey Leaguessa Kanadan länsirannikolla ja toimi myöhemmin johtotehtävissä Albertan A-junnuliigan Fort Saskatchewan Tradersissä. Jouni on kuusinkertainen Guinnessin maailmanennätyksen haltija urheilumaratoneissa, joilla kerättiin rahaa syöpäsairaaloille. Jouni on kirjoittanut NHL:stä yli 15 vuoden ajan ja asuu aivan tapahtumien keskipisteessä Edmontonissa, josta hän kirjoittaa Viasatille kaksi kertaa viikossa.
+ Näytä kaikki
2017-02-10

YHDEKSÄN MINUUTTIA!!??

NHL:ssä pelattiin keskiviikon kierroksella vain yksi ottelu, mutta siitäkin jäi ihan tarpeeksi hampaankoloon.

Jaa artikkeli

2017-02-16

Iiro Pakarisen pitkä tie takaisin

Edmonton Oilersin laitahyökkääjä Iiro Pakarinen pääsi pelaamaan ensimmäisen ottelunsa NHL:ssä tällä kaudella harjoitusleirillä kärsityn loukkaantumisen jälkeen.

Jaa artikkeli

2017-02-13

CHICAGO BLACKHAWKS - VIELÄKIN LÄNNEN PARAS?

Puheet minidynastiasta ovat lakanneet, mutta Chicago Blackhawks on yhä pelottava playoffjoukkue NHL:n läntisessä konferenssissa. Hawks voitti lauantaina Oilersin Edmontonissa ja lähti viikon tauolle viiden ottelun voittoputkessa.

Jaa artikkeli

2017-02-07

Kaikkien aikojen urheiluelokuva Lämäri täyttää 40 vuotta

Jokainen jääkiekkoilija tai jääkiekkofani on nähnyt Lämärin. Sen värikkäät repliikit ovat jääneet ikuisesti elämään jääkiekkoon. Vuonna 1977 ensi-iltansa nähnyt, kuvitteellisen Federal-liigan Charlestown Chiefs-nimisestä joukkueesta kertonut komedia oli elokuva, jollaista ei nykypäivänä enää voitaisi tehdä. Hillittömän hauska, täysillä ylilyövä ja täynnä rumaa kielenkäyttöä ollut kuvaus olemassaolostaan taistelevasta alasarjan farmijoukkueesta ei yrittänytkään monien tekopyhien urheiluelokuvien tapaan olla totta.

Todellisen Hollywood-ikonin Paul Newmanin tähdittämä Slapshot oli kuitenkin lähempänä tosielämää kuin moni voisi edes kuvitella. Lähes joka tarina, ja joka sana.

Jaa artikkeli

2017-02-02

Minnesota Wild tekee maaleja

Onko sitä kutsuttava Bruce Boudreaun positiivisuuden vaikutukseksi? Onko se vain yhden vuoden ilmiö? Vai onko Minnesota Wild noussut tällä kaudella yhdeksi NHL:n parhaista joukkueista jäädäkseen? Wildia ei ole viime kausina pidetty paljon maaleja tekevänä joukkueena, mutta nyt kaikki on toisin. Wild kävi tiistaina pelaamassa Edmontonissa, ja vei pisteet siististi maalein 5-2. Tässä pieni tutkimusmatka syihin, jotka ovat tehneet Minnesotasta todella vakavasti otettavan juokkueen.

Jaa artikkeli

2017-01-29

Satavuotiaan NHL:n sata parasta pelaajaa

Ei ole helppoa valita sataa parasta pelaajaa maailman parhaan jääkiekkoliigan ensimmäisen sadan vuoden ajalta. NHL:n valitsema raati teki sen kuitenkin juhlistaakseen Los Angelesissa tänä viikonloppuna pidettävää All Star-ottelua ja sen ympärille rakennettua tapahtumaa. Tässä allekirjoittaneen lista osaksi sen pohjalta.

Jaa artikkeli

Hups, selaimesi on vanhentunut eikä tue viasatsport.fi -sivustoa.

Viasatsport.fi toimii useilla eri selaimilla. Suosittelemme kuitenkin selaimen päivittämistä. Näin varmistat, että kaikki toimii niin kuin pitääkin.

Tässä yleisimmät selaimet joita sivustomme tukee.

Chrome

By Google

Safari

By Apple

Firefox

By Mozilla

Edge

By Microsoft